Home / Tag Archives: Бејкова

Tag Archives: Бејкова

Матилда Бејкова од Карпош – најпрофесор за 2016/2017 год.

По повод Меѓународниот ден на учителот на 05.10.2017 година одделенската  професорка  по  македонски јазик и литература  Матилда Бајкова која предава во три училишта во Општина Карпош доби признание „ Просветен работник на годината за постигнати врвни резултати во остварувањето на ...

Read More »