Home / Tag Archives: бели

Tag Archives: бели

Ултиматум на “Чкембарите“: Или дома со зелено бели дресови или бојкот

Навивачката група “Члембари “ кои присутвуаа на денешната седница на Советот ја поддржаа Понудата на Еурофарм, но притоа поставија еден ултиматум. Или новата екипа Еурофарм Пелистер натпреварите во Битола ке ги игра во зелено бели дресови или ке с е ...

Read More »