Home / Tag Archives: Бербер

Tag Archives: Бербер

Уапсен “Малчанскиот бербер“ во Србија

Нинослав Јовановиќ, познат како „малчанскиот бербер“, денес е уапсен во полициска акција на подрачјето на Малча. Педофилот околу пладне бил виден во една куќа. Според досега достапните информации, се претпоставува дека тој преспал во таа куќа, а излегол надвор во ...

Read More »