Home / Tag Archives: Бескаматни

Tag Archives: Бескаматни

Објавен јавниот повик за бескаматни кредити

Објавен е првиот повик за директна кредитна поддршка на микро, малите и средните претпријатија преку Развојната банка на Северна Македонија. Како што соопшти денеска директорот на Банката, Кире Наумов, во оваа прва фаза ќе се кредититраат најпогодените сектори: угостителство, туризам ...

Read More »