Home / Tag Archives: безбедносна

Tag Archives: безбедносна

Иванов: Нема да дозволиме ескалирање на состојбата

Нема да дозволиме ескалирање, рече претседателот на државата Ѓорѓе Иванов веднаш по завршувањето на Седницата на Советот за безбедност чии заклучоци подоцна ќе бидат соопштени. Врховниот командант и претседател, Ѓорѓе Иванов по завршувањето на состанокот на Советот за безбедност, каде ...

Read More »