Home / Tag Archives: Би милк

Tag Archives: Би милк

„Бимилк“ најави инвестиции од 12 милиони евра и очекувања за поголеми успеси со новиот сопственик

На денешната прес- конференција која се одржа во просториите на македонската млекарница „Бимилк” во Битола беа претставени досега реализираните инвестиции во најсовремена технологија и зголемување на производните капацитети. „Бимилк” ги најави своите амбициозни планови за оваа и следните неколку години. ...

Read More »