Home / Tag Archives: Биди

Tag Archives: Биди

Биди дома-биди сликан

                                        Откако по појавата на пандемијата со корона вирусот беа прекинати првенствата во сите сите спортови, сите спортисти и спортски работници, како и најголемиот број граѓани се во домашен “карантин “           Голем број спортисти по препорака на ...

Read More »