Don't Miss
Home / Tag Archives: Билјана Ванковска

Tag Archives: Билјана Ванковска

Билјана Ванковска: Европа триесет години не тепа, а не ни дава да плачеме

Кандидатот за претседател Билјана Ванковска поддржана од партијата „Левица“  на вечерашниот митинг во Народниот театар во Битола, во нејзиното излагање упати остри критики за досегашниот тек на македонските евроинтеграции. -Јас не велам дека ние не припаѓаме на Европа, напротив, ние ...

Read More »