Home / Tag Archives: Билбил

Tag Archives: Билбил

Гаѓање со огнено оружје

Четврток, на 14.09.2017 година  во временскиот интервал од 07.00 -15.00 часот на местото викано” Билбил камен “- Битола, ќе се реализира  гаѓање со огнено оружје од страна на припадниците на  активниот состав на ПС ОН Ресен. За таа цел  се  ...

Read More »