Home / Tag Archives: билети

Tag Archives: билети

Битолчани ослободени од плаќање автобуски превоз

                                             Во деновиве кога воздухот во Битола енормно ќе биде загаден, како што тоа  е во последните денови,  автобуските превозници нема да наплаќаат билети за граѓаните и тие  ќе се возат бесплатно.           Превозот ќе го ...

Read More »