Home / Tag Archives: Бисера

Tag Archives: Бисера

Радмила Шекеринска носител на листата во “петката“

Доцна вечерва познати се имињата на кандидатите за пратеници на СДСМ. Во петтака изборна единица носител на листата е Радмила Шекеринска, а на добитното 3 место се наоѓа професорката на Педагошкиот факултет Бисера Костадинова.

Read More »

Бисера Костадиновска на добитна позиција

Иако засега нема сеуште официјална потврда сепак според извори на Битолски весник единствен кандидат на СДСМ и Коалицијата од општинската организација на битолските социјалдемократи од Битола е професорката на Педагошкиот факултет во Битола, Бисера Костадиновска. Таа ќе биде на третото ...

Read More »