Don't Miss
Home / Tag Archives: Битола. бесплатно

Tag Archives: Битола. бесплатно

Битола доби лизгалиште

                                  Битола доби градско лизгалиште.На површина од 550 метри квадратни, на паркинг просторот кај Спортската сала „Боро Чурлевски“,во Битола денеска и официјално почна со работа новиот спортско – рекреативен простор, на кој битолчани ќе можат да се лизгаат ...

Read More »