Home / Tag Archives: Битола. НБТ

Tag Archives: Битола. НБТ

Битолскиот театар шие маски за медицинарите

Деновиве, кога актерите на Битолскиот народен театар мируваат и не играат престави , шивачите на НБТ шијат маски за медицинските работници на Клиничката болница во Битола. Според информциите од НБТ ќе бидат сошиени 300 маски, кои ќе им бидат донирани ...

Read More »