Home / Tag Archives: Битола. Обиколница

Tag Archives: Битола. Обиколница

Лекцијата на Мирсад

                                      Битола со години, ако не и со децении никако не можеше да се справи со депонијата кај Обиколницата, на Регионалниот пат Прилеп-Охрид.           Оваа обиколница со години беше вистинско ругло, од чиј изглед се срамеа не само жителите ...

Read More »