Don't Miss
Home / Tag Archives: Битола. прес

Tag Archives: Битола. прес

Лагите во Битола мора да престанат

Се наоѓаме на така наречената велосипедска патека што ја направи претходната локална самоуправа, замајувајќи ја битолската јавност дека исполнуваат едно нивно ветување од претходната нивна програма. Лагите во Битола мора да престанат. Ветуваме дека во периодот кој што следува во ...

Read More »