Home / Tag Archives: Битола. загаден

Tag Archives: Битола. загаден

Синоќа Битола најзагаден град

Битола вечерва е најзагаден македонски град, според податоците од мерните станици на Министерството за животна средина.  Неколку пати над дозволеното е загаденоста во Битола.  Тетово, Струмица, Кочани, делови од Скопје се високо загадени, додека Куманово е средно загадено.  Дебар е ...

Read More »