Don't Miss
Home / Tag Archives: Битолам иднина

Tag Archives: Битолам иднина

Поевтинува паркингот во Битола

          Откако општината Битола  му го раскина договорот за  паркирање на приватниот концесионер “Стентон градба “ и одлучи паркирањето во Битола да го врши јавно претпријатие на Општината кое неодамна беше формирано, поевтинува паркирањето во градот под Пелистер.            Паркирањето ...

Read More »