Don't Miss
Home / Tag Archives: Битолки

Tag Archives: Битолки

Номинирани веќе над 50 битолчани за Изборот “ Најуспешни битолчан(к)и “

Во организација на најстариот неделен весник во државата, Битолски весник, кој навлезе во 57 година од печатењето на првиот број, ги почна подготовките за традиционалната манифестација „Избираме најуспешни битолчани“. Само што ја најави Манифестацијата, веќе до редакцијата на Весникот пристигнаа ...

Read More »