Home / Tag Archives: благодарници

Tag Archives: благодарници

Одбележани 188 години од формирањето на Битолската противпожарна служба

Со полагање свежо цвеќе пред спомен плочата на Територијалната противпожарна единица, во Битола беше одбележан 20 Мај, Денот на македонските пожарникари и 188 години од формирањето на Битолската противпожарна служба. Свежо цвеќе положија градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, градоначалникот ...

Read More »