Don't Miss
Home / Tag Archives: благодарница

Tag Archives: благодарница

Благодарница за градоначалникот Јакимовски од шампионките во одбојка

Денеска, одбојкарките на одбојкарскиот клуб ,, Фит Фан Волеј’, пионерските шампионки во Македонија, му доделија благодарница на градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски за постојаната поддршка која ја дава на овој клуб. На Државното  пионерско првенство одржано во Велес,  одбојкарките ...

Read More »

Српска делегација во Новаци

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски викендов беше домаќин на  српска делегација предводена од српскиот конзул Силјан Мицевски. На средбата делегацијата беше запознаена со основните карактеристики на општината а беа договорени и насоките за понатамошно делување и соработка особено во ...

Read More »