Home / Tag Archives: Благој

Tag Archives: Благој

Врачени четвртоноемвриските признанија

          Свеченото одбележување на роденденот на Битола,  4 Ноември,  по низата свечености и манифесатции кои се одржаа во пресрет на празникот,  се одржа во понеделникот со одржување на свечена седница во Народниот театар, на која беа врачени највисоките општински признанија, ...

Read More »

На СДСМ им жеже под нозете во Битола

Кога еден министер за надворешни работи доаѓа на сред Битола за да зборува за РЕК и за некакви јапонски филтри , некому мора многу да му жежи под нозете. Очекувавме Никола Димитров да се сретне со борците од НОБ и ...

Read More »