Home / Tag Archives: Бојку

Tag Archives: Бојку

Како е убиен Дилавер Бојку Леку

Во врска со убиството на Дилавер Бојку Леку, извршено на 14 август годинава во неговиот ресторан на струшката плажа „Аква блу“, истрагата засега не соопштува никакви нови детали. Но голема е веројатноста дека истрагата не стои во место, и дека ...

Read More »