Don't Miss
Home / Tag Archives: Бокки

Tag Archives: Бокки

Во домот на Боки не биле најдени пари, но најдени се докази

До рано утринава траел претресот во домот на Бојан Јовановски, односно во семејната куќа на неговите родители. Според иформации на „Фокус“, во домот на Јовановски не се најдени пари, како што веќе објавија дел од медиумите. Покрај уметнички слики од ...

Read More »