Home / Tag Archives: Болнцам Венко

Tag Archives: Болнцам Венко

Клиничката болница станува нов регионален центар

Како нов регионален центар за справување со коронавирусот, министерот Венко Филипче на денешниот брифинг со новинарите ја посочи болницата во Битола. Таму вели во моментов има 35 кревети на располагање кои можат да се зголемат до 100, а обезбедени се ...

Read More »