Home / Tag Archives: болница. одбрана

Tag Archives: болница. одбрана

Пуштена мобилната болница

Соработката на Министерството за одбрана и Армијата со Министерството за здравство и Град Скопје денес резултираше со целосно поставување на армиската мобилна болница „Role 2“ која Армијата ја подигна за проширување на капацитетите на Инфективната клиника која го згрижува заболените ...

Read More »