Home / Tag Archives: борби

Tag Archives: борби

Димсата на профи меч во Виница

Најдобрите македонски кик-боксери в сабота ќе ги вкрстат ракавиците со борците од Турција и Србија. Борбите ќе бидат профи и тоа во дисциплините лоу-кик и К-1. За нашиот национален тим ќе настапат: Стојанче Цветковски, Виктор Ѓорѓиевски, Александар Димовски -Димса, Димитар ...

Read More »