Home / Tag Archives: Бошњаковски

Tag Archives: Бошњаковски

Нема амнестија за организаторите за 27 април

Портпаролот на Владата на Македонија, Миле Бошњаковски, на денешната прес-конференција, говореше за амнестија за настаните од 27 април минатата година, изгласана вчера во Собранието. Како што порача тој, Владата и сите нејзини структури ги поддржуваат сите акти со кои се ...

Read More »