Don't Miss
Home / Tag Archives: браќатампритвор

Tag Archives: браќатампритвор

Латас куртули од Шутка, останува без пасош

Апелацискиот суд ги одби барањата за притвор на СЈО за Драган Павловиќ – Латас и екс вице – премиерот за економски прашања, Владимир Пешевски. Повисокиот суд ги потврди одлуките на Кривичниот кој одлучи наместо да ги испрати во затворот во ...

Read More »