Home / Tag Archives: Брнз

Tag Archives: Брнз

Средба на Спасовски со амбасадорката на САД,Брнз

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија денеска ја прими амбасадорката на Соединетите Американски Држави во нашата земја Кејт Мери Брнз, која на средбата ги пренесе честитките на нејзината земја за позитивната одлука на Брисел за почеток на преговорите за ...

Read More »