Home / Tag Archives: Броз

Tag Archives: Броз

АД ЕСМ донираше кабинет за Гимназијата “Јосип Броз Тито“

АД ЕСМ и подружницата на РЕК „Битола“, во рамките на општествената одговорност, денеска донираа целосно опремен кабинет за изведување на настава по европски стандарди во гимназијата „Јосип Броз Тито“ – Битола. Вкупната вредност на донацијата изнесува 700.000 денари. Денеска гимназијата ...

Read More »