Home / Tag Archives: Бтола

Tag Archives: Бтола

Утре пресуда за “ Транспортер“

                                      Вторник, на 31 март во 12 часот, во Кривичниот суд во Скопје судијката Добрила Кацарска јавно ќе ја објави пресудата за предметот “ Транспотер’.           По речиси четири годишно судење со давањето на завршните зборови на обвинетите ...

Read More »