Don't Miss
Home / Tag Archives: Бујар Османи

Tag Archives: Бујар Османи

Бујар Османи: На граѓаните доста им е од национализам и лажен патриотизам

-Битола е најсоодветното место од каде што можам да ја пратам пораката, бидејќи Битола е Македонија во мало и мојата визија како европски претседател преку Европскиот фронт е да создадеме едно силно единство помеѓу сите етнички заедници, и сите граѓани ...

Read More »