Don't Miss
Home / Tag Archives: бубрежно

Tag Archives: бубрежно

“Палата Марковски “ станува Центар за дијализа

Управната зграда на фирмата “ Марковски “, позната како “Палата Марковски “, која се наоѓа наспроти Железничката станица, ќе биде Центар за дијализа на бубрежно болните. Деновиве на зградата на “ Палата Марковски “, која едно време покрај што беше ...

Read More »