Home / Tag Archives: Буџетот

Tag Archives: Буџетот

Четврток седница на Советот

Врз основа на член 26 став 2 од Статутот на Општината Битола („Службен гласник на Општината Битола” бр.10/05) и член 56 од Деловникот на Советот на Општината Битола („Службен гласник на Општината Битола” бр.15/05), ја                                                                   С В И К ...

Read More »