Don't Miss
Home / Tag Archives: Букурешт

Tag Archives: Букурешт

Средба Груевски – Хан

Попладнево дојде до средба помегу лидерот на ВМО ДПМНЕ Никола Груевски и Јоханес Хан. Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Груевски истакнал дека активностите кои се однесуваат на интеграциските процеси треба да се исполнат и дека ВМРО-ДПМНЕ ќе ги поддржи сите реформи за ...

Read More »