Don't Miss
Home / Tag Archives: часовник

Tag Archives: часовник

Македонското знаме го покри Градскиот часовник

На вечерашниот митинг на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата “ За подобра Македонија “  во Битола, на кој и покрај студеното време присуствуваа голем број битолчани, силен впечаток кај присутните остави развиореното македонско знаме кое буквално го покри Градскиот часовник, симболот ...

Read More »