Home / Tag Archives: Чека

Tag Archives: Чека

Братот во одбрана на “бомбашот“ Ел Чека

Братот на Ел Чека, човекот кој од Чикаго ги објавува таканаречените „бомби“ за ДУИ, се обрати до министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски преку албанскиот портал „Лајмпрес“. „Сакам јавно да му кажам на Спасовски за налогот за апсење издаден против мојот ...

Read More »