Home / Tag Archives: чекот

Tag Archives: чекот

ПОИНАКУ во рацете на битолчани

Тивки и ненаметливи, а сепак видливи. Со промовирање на проектите од Изборната програма, со критички осврт кон власта, но и со почит кон политичките конкуренти. Така кандидатите за советници од независната листа ПОИНАКУ ја водат својата кампања за претстојните локални ...

Read More »