Home / Tag Archives: четврти

Tag Archives: четврти

Лазар Котевски ќе трча за четврт мандат

Градоначалникот на Новаци, Лазар Котевски ќе трча по четврт пат за градоначалничката функција на Општина Новаци. Лазар Котевски ова го истакна на прес конфенерцијата на која поднесе отчет за сработеното во изминатите 4 години. Инаку Лазар Котевски својата кандидатира за ...

Read More »