Home / Tag Archives: читатели

Tag Archives: читатели

Почнува 20 јубилејна акција “Избор на најуспешни битолчани 2018 “

Со крајот на Старата 2018 година , Битолски весник  стартува со подготовките  за годинашната јубилејна, 20 по ред, традиционална Манифестација “ Избираме најуспешни битолчани 2018” Иако до одржувањето на Манифестацијата , петок  22 февруари, (пре)остануваат уште цели два  месеци, сепак ...

Read More »

СТАРТУВА ПОРТАЛОТ НА БИТОЛСКИ ВЕСНИК

Со техничка поддршка на “Нова солушнс”, најдобрата интернет маркетинг компанија, деновиве, стартуваше порталот на Битолски весник. Од денеска Битолски весник читателите можат да го читаат и на своите компјутери. Текстовите на порталот на Битолски весник, покрај читателите во нашиот град ...

Read More »