Don't Miss
Home / Tag Archives: Цензус

Tag Archives: Цензус

Цензусот постигнат во 18.30 часот

До 18.30 часот своето избирачко право го искористиле 795,577 гласачи, или 44,5 отсто од граѓаните запишани на избирачкиот список, соопшти Државната изборна комисија. Со тоа е постигнат цензусот од 40 отсто за избор на претседател на државата во вториот круг ...

Read More »