Don't Miss
Home / Tag Archives: далтонизам

Tag Archives: далтонизам

Политички далтонизам

                                                  Последните денови  јавноста во Македонија е “бомбардирана” од изјави на политичарите, како од власта, така и од опозицијата, дека сите оние кои се огрешиле пред законите и направиле криминал, ќе одговараат пред законите, без разлика на која ...

Read More »