Home / Tag Archives: Дансака

Tag Archives: Дансака

Покрај Франција и Данска и Холандија рекоа НЕ

Откако лидерите на Европската Унија вчера не успеаја да донесат одлука во однос на отворањето на пристапни преговори со Македонија и Албанија, бидејќи Франција, Холандија и Данска сметаат дека двете земји не се спремни, се очекува денес да биде дефинитивно ...

Read More »
error: Content is protected !!