Home / Tag Archives: деца.места

Tag Archives: деца.места

800 деца во посета на Кромберг и Шуберт

Весела и разиграна атмосфера, многу насмевки, дружење, но и едуцирање е атмосферата која владее во просториите на КроШу деновиве. Имено, во текот на две недели, повеќе 800 деца на вработените во КроШу се во посета на работните места на своите ...

Read More »