Home / Tag Archives: дејствија

Tag Archives: дејствија

ДИК го усвои Роковникот за изборите

Државната изборна комисија попладнево со девет гласа „за“ и ниту еден против, го усвои Роковникот за извршување изборни дејствија. Претседателот на ДИК информираше дека изборите ќе се одржат на 15 октомври, а за таа цел ќе се бараат дополнителни податоци ...

Read More »