Home / Tag Archives: дека

Tag Archives: дека

Соопштение на ГРОМ

Единствениот,,суверен,,натеритиријатанаРМсемакедонскиотнародиситеграѓаникои живеат во РМ. Тие одлучија на референдумот во 1991 година Р Македонија да биде самостојна суверена и независна држава. Од таму никој нема право да оди спротивно од волјата нанародот. Покрај едномесечното медиумско насилие, притисоци и референдумски фалсификат на ...

Read More »