Home / Tag Archives: деловна тајна

Tag Archives: деловна тајна

Македонија Елдорадо за странските инвестиции

Странските инвеститори во Македонија различно се офајдувале од бизнис условите што ги договарале со претходната Влада. Даночни и царински ослободувања, бесплатна инфраструктура, пари за градба на објекти, обуки на вработени, субвенционирање на плати, ослободување од придонеси. Списокот со државни поволности кои ...

Read More »