Home / Tag Archives: Ден на македонска револуционерна борба

Tag Archives: Ден на македонска револуционерна борба

Денот на Македонската револуционерна борба, 23-ти октомври е неработен ден за сите граѓани

Денот на Македонската револуционерна борба, 23-ти октомври, четврток, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Празникот се празнува од 2007 година кога беше донесен новиот закон за државни празници. Овој ден ...

Read More »