Home / Tag Archives: деструктивна

Tag Archives: деструктивна

Владимир Талески:На последиците од „бомбите” на СДСМ битолчани сеуште се сеќаваат

– Граѓаните имаат штета од СДСМ и кога е на власт и кога е во опозиција. Нивни карактеристики се отпуштање од работа, ароганција, корупција, закани, мобинг, уцени, сеење страв, распаднати институции и објекти, уништени јавни претпријатија, лаги , малверзации, интриги, ...

Read More »

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ продолжува со својата деструктивна политика

И владејачката ВМРО-ДПМНЕ реагираше на денешната  прес-конференција  на опозициската СДСМ од Битола . -Откако подолго време ни трага ни глас немаше во јавноста од нив, СДСМ денеска се обидоа да локализираат во озборување кое што го практикува нивниот лидер Зоран ...

Read More »