Home / Tag Archives: детали

Tag Archives: детали

Предлог за разрешување на 110 судии

За 110 претставки за разрешување судии треба да расправаат членовите на Судскиот совет на наредните седници, од која првата е закажана за четврток. Најмногу иницијативи за разрешување се предложени од Советот за утврдување на факти, но има и други подносители. ...

Read More »

Се манипулираат граѓаните за загадувањето во Битола, градските власти со документи детално ги соопштија преземените мерки

Градоначалникот на Општина Битола, Владимир Талески и претседателката на Советот на Општина Битола, Силвана Ангелевска на денешната заедничка прес-конференција ја  информираа јавноста за податоците од Министерството за животна средина и просторно планирање, и активностите што во континуитет ги презема Општина ...

Read More »